Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

Vouwgordijnen
Vouwgordijnen geven sfeer

Vouwgordijnen, ook wel optrekgordijnen genoemd, zijn echte sfeermakers in uw woning. De stofkeuze is nagenoeg onbeperkt. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen of u voor zonwerend, verduisterend of geheel of gedeeltelijk transparant gaat. Kortom, u kunt eindeloos combineren en de hoeveelheid zon, licht en privacy zelf bepalen.Wassen en herstellen

U zult merken dat vouwgordijnen na verloop van tijd wat viezer worden. Gelukkig zijn de meeste vouwgordijnstoffen prima te wassen. U kunt dat zelf doen maar uiteraard kunnen wij dit ook voor u verzorgen. U kunt de vouwgordijnen met de systemen bij ons brengen. Vervolgens zullen wij de vouwgordijnen van de systemen halen, wassen, waar nodig herstellen en/of strijken. U krijgt de vouwgordijnen fris en gewassen weer aan de systemen mee terug.


Vouwgordijnstof vervangen

Als u nieuwe vouwgordijnen wilt hebben, kunt u ervoor kiezen om de bestaande systemen te hergebruiken. In dat geval hoeft u alleen de vouwgordijnstof te vervangen. U kunt de stof zelf kopen, of uitkiezen op de verschillende stalen in ons atelier. De stoffen die wij verkopen zijn allen van hoge kwaliteit, niet onbelangrijk als u ze in de toekomst wilt wassen.