Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

 

Met een trendy, dubbele rolgordijn  kun je het licht dat in de kamer valt perfect regelen. Het rolgordijn bestaat uit twee parallel lopende lagen stof met elk afwisselend transparante en ondoorzichtige horizontale banen. Door de lagen ten opzichte van elkaar te verstellen kan de hoeveelheid licht die binnenvalt individueel worden versteld. Duo rolgordijnen verkrijgbaar in transparant tot verduisterend.


Gordijnen Broekhoven heeft een breed assortiment betreft duo rolgordijnen.  Duo rolgordijnen met cassette worden vervaardigd met het oog op een afscherming van heel het venster. Door de universele handvatten kunnen ze worden gemonteerd aan de wand of aan het plafond, zowel aan de binnen- of de buitenzijde. Dit soort duo rolgordijnen combineren de functie van rolgordijnen en jaloezieën.  De rolgordijnen zijn voorzien van een cassette die de stof beschermt tegen vuil.

Maximaal in breedte tot 2,80 meter te leveren. 


Eigenschappen:

  • Creëer je eigen lichtinval en privacy
  • 2 jaar garantie
  • Geschikt voor vochtige ruimtes
  • Alles wordt op maat gemaakt en gemonteerd
  • Makkelijk schoon te houden
  • Tijdloos, praktisch en voordeligCHILD SAFETY
Indien er kinderen in huis wonen, worden alle koordjes vast gezet aan het kozijn met een kettinggeleider.  Deze geleider schroeven wij in het kozijn, de ketting gaat daar doorheen en staat dan strak. Zo hangt er geen losse lus waar kleine kinderen met hun hoofd in verstrikt kunnen raken.


Als extra kunt u ook extra beveiliging nemen. Een kunststof doorlopende breekbare ketting. Child Safety tegen toeslag. 


Ketting met 2 connectoren die los schieten bij een trekkracht van 6 kg.

Elke ketting wordt geleverd met een stukje gereedschap om op eenvoudige wijze de 2 connectorhelften weer met elkaar te verbinden.

Doorsnede bolletjes 4,5 mm, geschikt voor de meeste moderne optreksystemen zoals de bij ons verkrijgbare kettingsystemen.

Bij gebruik van deze ketting hoeft u geen kettingspanner toe te passen en hoeft u niet aan de voorgeschreven kettinghoogte te voldoen.

De hele ketting -inclusief de connectoren- kan door uw kettinghuis getrokken worden, er zitten dus geen verdikkingen in de ketting.


*** De verantwoordelijkheid voor het melden dat er kinderen in huis wonen ligt bij de persoon/koper die de bestelbon heeft ondertekend *** Wanneer dit niet gemeld word worden onze kettingen met een standaard ketting zonder child safety geleverd **


Dit zijn enkele stoffen uit ons assortiment. Maak nu een afspraak om het gehele collectie te bekijken

Dit zijn enkele stoffen uit ons assortiment. Maak nu een afspraak om het gehele collectie te bekijken