Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

waarom niet dachten wij....

Hoe werken wij en wat mag u verwachten

  • Maak u een afspraak. Gordijnen Broekhoven komt dan langs bij u thuis. En ja, dat is echt vrijblijvend.
  • Via de foto’s op de website en onze Facebook pagina kunt u zich alvast oriënteren en inspiratie opdoen. Wij zetten alles online.
  • Bij u thuis bespreken we uw wensen. Geen winkel mentaliteit. Gewoon alles bij de hand.
  • Bij daglicht in uw eigen kamer, met uw eigen meubels erbij ziet u toch het best hoe een gordijn er uit ziet en hoe de kleur uitpakt?
  • Direct wordt alles gemeten en krijgt u een prijs en/of een passende offerte
  • Bent u akkoord, dan kunt u direct bestellen. Zo niet: even goede vrienden.
  • Wanneer uw gordijnen klaar zijn worden deze gratis professioneel gemonteerd door ons. Montage doen wij gratis !

    Meten & Montage doen wij gratis !  

Waarom komen wij langs?

Het uitzoeken van raamdecoratie is voor de meeste mensen moeilijk. Logisch, want in een winkel hangen zoveel stalen dat je er op een gegeven moment het overzicht kwijt raakt. Uiteindelijk wordt je met een paar stalen naar huis gestuurd, maar eenmaal thuis blijkt de stof toch een heel andere kleur of effect te hebben. Frustrerend, want zo begint het hele zoekproces weer opnieuw. Daarom komen wij vrijblijvend bij u thuis. Alleen als u dit in uw eigen huis doet krijgt u een eerlijk beeld van hoe het er daadwerkelijk uit komt te zien. Op deze manier kunt u uw keuze optimaal afstemmen op de rest van uw interieur.

Zo hebt u nooit een miskoop! Bovendien hangt alles strak en netjes, want wij nemen zelf de maten op en monteren de gordijnen ook voor u.

Ons werkgebied

Opmeten en advies aan huis is altijd vrijblijvend en kost niets als u binnen ons werkgebied woont. Woont u iets verder, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Wij werken gratis binnen Tilburg en omgeving.