top of page

Wie is Gordijnen Broekhoven?

De rijdende gordijnen winkel uit Broekhoven...

Gordijnen via internet bestellen? Of toch nog voor sluitingstijd naar een winkel rijden? Heeft u wel de juiste afmetingen? Past het wel bij mijn interieur? Gordijnen bestellen komt stiekem veel bij om de hoek kijken. Daar hebben wij iets op verzonnen.


De rijdende gordijnen winkel Gordijnen Broekhoven komt bij u langs wanneer het u uitkomt.

Wij plannen een vrijblijvende afspraak in en komen aan huis met onze stalen en catalogus met honderden stoffen. Terwijl u ons assortiment bewonderd kunnen wij direct uw ramen inmeten. Uiteraard krijgt u persoonlijk advies! U krijgt direct een prijs en wilt u overgaan tot bestellen dan kan dat die zelfde avond nog. Wilt u er over nadenken? Geen punt onze offertes zijn 10 dagen prijs vast ! Wij hebben een levertijd van gemiddeld 4 a 6 weken. 

Uw afspraak aan huis is vrijblijvend en montage is GRATIS 


Thuis kunt u uw partner om advies vragen en kunt u stoffen naast uw interieur houden om te kijken welke het beste bij uw woning past. U heeft alle tijd om rustig te kijken!


Bel gerust voor een afspraak... De rijdende gordijnen winkel uit Broekhoven!

TROTS zijn wij op ons nieuw concept !

Extra's

Veelzijdigheid van Gordijnen Broekhoven


Wist u dat wij ook gordijnen waszakken maken?

Wist u dat wij ook een gordijnen was service hebben voor duo rolgordijnen?

Wist u dat wij bij reparaties meestal binnen 2 dagen al bij u zijn?

Wist u dat wij in de avonden komen meten en in het weekend?

Wist u dat wij alle gordijnen in onze eigen atelier maken?
Bij ons...

=

METEN & MONTAGE GRATIS

Breed assortiment

Gordijnen Broekhoven heeft een breed assortiment. Voor verschillende soorten gordijnen kunt u bij ons terecht. Wij werken vanuit huis en hebben een eigen atelier. Staat er iets niet bij en/ of heeft u een speciaal wens informeer dan hierna. Wellicht staat het er niet bij maar kunnen wij het toch waarmaken.


Showroom aan huis

We kiezen er bewust voor om geen winkel te hebben. Dat scheelt ons én u veel kosten! Wij werken vanuit huis. Gordijnen Broekhoven komt aan huis met al zijn stalen en stoffen zodat u een beter beeld kunt vormen binnen uw eigen interieur. Soms vallen de kleuren toch anders en zo voorkomen wij een miskoop!

OFFERTE AANVRAGEN 

Naam*

Telefoon

E-mailadres*

Type Raamdecoratie

Type Raamhor

Select an option

Type Hordeur

Select an option

Uw bericht (bijv. uw afmetingen)

Meten & Montage is bij ons GRATIS binnen een straal van 25km. Hierna worden er kosten berekend voor de aantal kilometers.

bottom of page