Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

PERUVIAN SIESTA

De trendsetters in Milaan hebben het ons eigenlijk al voorgekauwd: latin-american vibes are trendy.

Met Peruvian Siesta gaan we terug naar wat ons dierbaar was: de natuur, de rust, het vakantiegevoel. In een interieur vertaalt zich dat naar ambachtelijke details van raffia en vlechtwerk, te matchen met steendessins en terracotakleuren. Ook grafische vormen van klei, hout en glas met de uitstraling van handwerk, zijn zaken die we veel zien terugkomen.

Onze nieuwe collectie straalt warmte en landelijkheid uit. Een nieuw type landelijk weliswaar. Niet zozeer de gekende klassieke landelijke stijl, maar wél een back-to-nature, no nonsense gezelligheid. Dit vertaalt zich naar aaibare volle uni’s en subtiele prints op in-betweens, in terracotta’s die doen denken aan zuiderse zomeravonden, gecombineerd met een up-to-date palet in aardentinten. Qué buena siesta!

LAGOM


Lagom is de typisch Zweedse sociale fijngevoeligheid. Iedereen moet tevreden zijn, zo kun je het omschrijven.

Niet te veel, niet te weinig. Bijna perfect. “Precies genoeg” komt het dichts in de buurt. Alles draait om balans: bewandel de gulden middenweg. Vind je sweet spot en blijf daar.

Zo gaat het precies met onze nieuwe collectie. Het is een coherente samenhang van luchtige inbetweens en iets zwaardere stoffen, die je interieur in balans brengen.

Met behulp van de zachte tinten in het kleurenpalet creëer je je eigen zen-plek in no time. Geen extravagante prints, maar subtiele wevingen die nét dat tikkeltje extra geven aan een stof. Precies genoeg.Vitrage

Bij vitrages denkt men vaak aan klassiek. Deze zijn tegenwoordig ook bij ons te verkrijgen in moderne uitvoeringen en hippe kleuren en designs. Ook is er een brede keuze in de wijze waarop ze gemaakt kunnen worden. Vraag naar de stalen. 


Wij hebben zeker iets bij wat passend is voor u!

Inbetween

Wij bieden u een zeer ruime keuze in Inbetween gordijnen. Deze zijn er in mooie uni soorten te verkrijgen of met een modern of klassiek patroon erin verwerkt. Ook zijn ze in een groot aantal bijzonder mooie kleuren verkrijgbaar.

In de transparantie van onze collectie inbetweens zit ook een groot verschil. We hebben een collectie transparant, semi transparant, maar ook dicht geweven inbetweens die wat meer afgesloten zullen zijn.

Overgordijnen

In onze stalen vind u een zeer uitgebreide keuze aan gordijnen. Altijd op voorraad!

De gordijnen worden op maat gemaakt en bij u thuis opgemeten door een vakkundige gordijnenspecialist.
U kunt bij ons terecht voor een deskundig en eerlijk advies.