Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

Op maat gemaakt rolgordijn voor de laagste prijs

Gordijnen Broekhoven heeft een brede keuze in de mooiste rolgordijnen in alle kleuren. De collectie bestaat uit rolgordijnen met een (semi) transparante stof, een standaard stof en rolgordijnen voor de slaapkamer en kinderkamer met een verduisterende stof. Bij Gordijnen Broekhoven hebben we voor elk raam een oplossing op maat voor de laagste prijs. 


Topkwaliteit goedkope rolgordijnen

Rolgordijnen van Gordijnen Broekhoven worden tot een breedte van 300 cm standaard uitgevoerd met een  aluminium onderlat. Deze onderlatten zijn namelijk zwaarder dan de gestoffeerde onderlat en voorkomen rimpeling van de stof.


Makkelijk samen te stellen

Bij het samenstellen van uw rolgordijnen bepaalt u zelf de kleur van het doek en uiteraard de afmetingen. Daarnaast kiest u zelf de bedieningszijde en het materiaal van de bedieningsketting.  Kunststofstof of metaal. 


Onze rolgordijnen worden standaard geleverd met een kunststof ketting als u geen voorkeur geeft. 


CHILD SAFETY
Indien er kinderen in huis wonen, worden alle koordjes vast gezet aan het kozijn met een kettinggeleider.  Deze geleider schroeven wij in het kozijn, de ketting gaat daar doorheen en staat dan strak. Zo hangt er geen losse lus waar kleine kinderen met hun hoofd in verstrikt kunnen raken.


Als extra kunt u ook extra beveiliging nemen. Een kunststof doorlopende breekbare ketting.   Child Safety tegen toeslag.


Ketting met 2 connectoren die los schieten bij een trekkracht van 6 kg.

Elke ketting wordt geleverd met een stukje gereedschap om op eenvoudige wijze de 2 connectorhelften weer met elkaar te verbinden.

Doorsnede bolletjes 4,5 mm, geschikt voor de meeste moderne optreksystemen zoals de bij ons verkrijgbare kettingsystemen.

Bij gebruik van deze ketting hoeft u geen kettingspanner toe te passen en hoeft u niet aan de voorgeschreven kettinghoogte te voldoen.

De hele ketting -inclusief de connectoren- kan door uw kettinghuis getrokken worden, er zitten dus geen verdikkingen in de ketting.


*** De verantwoordelijkheid voor het melden dat er kinderen in huis wonen ligt bij de persoon/koper die de bestelbon heeft ondertekend *** Wanneer dit niet gemeld word worden onze kettingen met een standaard ketting zonder child safety geleverd ***