Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

PVC jaloezieën

Onze PVC jaloezieën collectie is niet van echt hout te onderscheiden door onze speciale printtechnologie. Zo profiteert u van de voordelen van kunststof met de sfeer en uitstraling van hout. Twijfelt u nog? Maak dan nu een afspraak om de kleurstalen van PVC jaloezieën rustig thuis te bekijken. De garantie op dit product is 12 maanden. 

PVC jaloezieën 35mm
De 35mm variant is erg geschikt voor plaatsing op draai/kiep ramen en deuren. De 50mm en de 65mm variant is erg geschikt voor een wat robuustere uitstraling. Bij een oppervlakte groter dan 3.6m2 is het niet mogelijk de bediening aan 1 zijde te plaatsen. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren door een kleur ladderband naar keuze.

PVC jaloezieën 50mm / 65mm
De jaloezieën kunststof gemaakt van PVC hebben de uitstraling van houten jaloezieën en zijn uitstekend te gebruiken in vochtige ruimtes. Een van de eigenschappen van PVC is dat het zwaarder is dan hout, hierdoor zijn niet alle afmetingen mogelijk. De standaardbreedte van het ladderband is 25mm, maar 10mm en 38mm breed ladderband is ook mogelijk. De maximale oppervlakte is 4m2.