Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

Houten Jaloezieën


Voor een warme, natuurlijke uitstraling. Sfeervol.

Dankzij de fijne nerf en het gladde oppervlak van deze houtsoort, zien de jaloezieën er strak en afgewerkt uit, waardoor ze een tijdloze uitstraling hebben en te combineren zijn met elk interieur.

De houten jaloezieën van Gordijnen Broekhoven hebben allen horizontale lamellen. Door het kantelen van de lamellen verandert u de lichtinval en regelt u de perfecte sfeer voor elke ruimte. Met het kantelen bepaalt u ook de mate van inkijk.


Verschillende kleuren en maten in koordbanden mogelijk.

Houten Jaloezieën 25 mm  (Lindehout)
De meest modieuze en populaire raamdecoratie, meestal gekozen door fans van natuurlijke/effen materialen. Houten jaloezieën 25mm zijn ideaal voor het interieur van de appartementen, huizen en kantoren. Ze zijn het fraaist op ramen om een intieme sfeer in de kamer creëren. En door aanpasbare lichtinval zorgen ze voor een gevoel van intimiteit in huis. In ieder formaat vervaardigd van exotisch lindehout, waardoor ze uiterst bestendig zijn tegen vocht en zonlicht.

Houten jaloezieën 50 mm / 65 mm   (Lindehout)
Houten jaloezieën 50mm zijn ontworpen om de hele raam te bedekken. Ze zijn de perfecte manier om uw interieur te veranderen. De jaloezieën met een breedte van 50mm verduisteren beter, en wanneer de jaloezieën openstaan, komt er meer licht naar binnen. Deze rolluiken worden gebruikt als decoratie van appartementen, huizen en kantoren. Ze geven de ruimte een onmiskenbare charme en een klassieke look.

Houten Jaloezieën Retro 50 mm  (Lindehout) 
Ze zijn een veelvoorkomend element in klassieke interieurs. Bij houten jaloezieën van 50mm Retro is de stalen goot vervangen door een houten balk met een bedieningsmechanisme. Deze jaloezieën zijn niet alleen heel fraai en bieden u niet alleen volledig afgedekte hoeken maar kunnen ook op de vleugels van het raam worden gemonteerd. Ze bieden u een goede bescherming tegen fel zonlicht en vormen een fraai onderdeel van uw interieur.  

Houten jaloezieën ABACHI 35 mm / 50 mm / 65 mm 
Prachtige aanvulling op ons toch al uitgebreide assortiment! Deze 50mm jaloezieën van de Afrikaanse houtsoort Abachi onderscheidt zich door hun lichtheid en duurzaamheid. Doordat dit een lichte en harde houtsoort is, zijn grote afmetingen mogelijk, tot wel 303 cm breed! Deze jaloezie geeft een uitermate luxe sfeer. Een prachtige jaloezie van topkwaliteit waarbij de houtstructuur duidelijker zichtbaar is. Indien gewenst kunt u de jaloezieën uit laten voeren met een 25 of 38mm brede ladderband.

Houten jaloezieën RUSTICA 50mm 

Deze maatwerk houten jaloezieën 50mm “RUSTICA” geven een bijzonder uitstraling aan het geheel. De lamellen jaloezieën worden afgewerkt met een grove finish. Dit geeft de ruimte een zeer warme uitstraling en een aangename sfeer. Prachtig voor landelijke interieurs! Indien gewenst kunt u de houten jaloezieën laten voorzien van een ladderband naar keuze!


Ook hebben wij de BAMBOE JALOEZIEEN binnen ons assortiment. Klik hier....
Bamboe jaloezieën 50mm


Houten jaloezieën 50mm