Gordijnenbroekhoven.COM

06-17564544

Aluminium Jaloezieën 


Aluminium jaloezieën 25mm 
Aluminium jaloezieën 25mm  zijn in Nederland al het langst bekend. Hun lage prijs, lage gewicht, veelzijdigheid en functionaliteit maken deze jaloezieën tot een veelvoorkomend decoratie-element voor ramen en interieurs. Als u op zoek bent naar een goede verduistering van uw raam, een verstelbare lichtinval en een lage prijs, dan is dit product iets voor u.  

Aluminium jaloezieën 50mm 
 Het lijkt misschien dat aluminium jaloezieën niet meer in trek zijn, maar niets is minder waar. Hun betaalbare prijs, lage gewicht, betere verduistering en vlotte bediening van de lichtintensiteit zijn de kenmerken die ervoor zorgen dat aluminium jaloezieën van 50mm verticale jaloezieën langzamerhand vervangen. Bovendien verandert het gebruik van tapeladdertjes (in plaats van touwladdertjes) hun uiterlijk volledig. 

Aluminium jaloezieën Venus 16mm 
Aluminium jaloezieën Venus 16mm zijn overal te bevelen waar de standaard breedte (25mm) wat te groot is. Aluminium jaloezieën volgens dit systeem zijn een geweldig alternatief en een interessante oplossing in ongewone ruimtes en voor kleinere ramen. Met dit systeem blijft uw ruimte licht en elegant. 

Aluminium jaloezieën Venus 25mm 
Venus rolgordijnen met 25mm brede veren worden vaak gekozen door klanten die hun rolgordijnen zo dicht mogelijk bij het glas willen monteren en die de look van aluminium jaloezieën ouderwets vinden. Ze zijn voorzien van een fraaie goot bovenaan, een zijdelingse geleiding ter voorkoming van afhelling en een kettingbediening. Bovendien verduisteren deze jaloezieën beter dan de Venus 16mm.